torsdag, maj 03, 2012

Glimtar av en torsdag

Plötsligt en torsdag tog jag föräldraledigt och använde Svante som stilleben. Det var kul! Sedan slog vi in paket, drog till bästis-Karin och hängde på en solig balkong. Det var också kul! Sedan hämtade vi Rufus, och käkade äpple. Det var kanske inte så kul just det där med äpplet, men det var gott. Precis som humöret på samtliga inblandade under dagen.

Totalt får den här torsdagen 5/5 i betyg.

Det får man ju ändå vara nöjd med.

6 kommentarer:

Linda sa...

Fy tusan vad fint med vår och paket och stilleben och äpple och fint. Men Liesl jag ser tendenser... Vad sa vi om att sätta betyg på allt? Va va va? Skooooojar bara! Lätt 5/5!

Viveca sa...

Men kan vi ta en vända om tavlorna bakom finfina Svante? (bäbis i magen och jag nappar på allt fint till bäbisrummet!!!) Var kommer dom ifrån?

anna sa...

Tjusig uggla, får jag fråga var du har köpt den? Sonen min hade avstått en glasstrut för en sådan. Din blogg är himla bra.

Lisa sa...

Linda: Du kan va 5/5.

Viveca: Jag tror jag köpt båda de stora från favoritsaker.se Den ena (med arken) är Ingela P Arrhenius, den andra (med apan) är Camilla Lundsten. De två små bilderna är vykort (oklart varifrån), och den längst ner till höger är bara en bit av tapeten (från Isak), som jag ramat in.

Anna: Ooo, ugglan. Jag vet faktiskt inte var den kommer ifrån! Fick den i present.

Viveca sa...

Mången tack!

Emelie sa...

Jag skulle också fråga om tavlorna, men ser att någon annan också blev lite till sig av dem. Har en småsur åttaveckors som väl ska få ett rum vad det lider. Fina bilder kanske kan liva upp!?