onsdag, februari 22, 2017

Februarifoton #22 På riktigt

På Instagram visade jag en bit av en av de där vegovideosnuttarna jag gjorde förra året under dagens tema (det går på riktigt att få i sig tillräckligt med protein av vegomat), men ORKA. Pallar inte ladda upp här också.

En annan sak som är på riktigt fast man knappt kan tro't är att jag och Svante fick HELA BASSÄNGEN för oss själva idag när vi var i simhallen. Hur sjukt? Det finns en 25-metersbassäng där vuxna människor motionssimmar (sadly är jag inte en av dessa vuxna när jag är i simhallen med Svante pga... well, Svante). Sen finns det en 15-metersbassäng där barn leker och gör bomben från kanten, och så finns det en plaskhörna med leksaker där bebisar hänger. Vi fick 15-metersbassängen själva. Svante lekte i mitten och byggde ett fort av alla badleksaker i någon slags eufori över att allt var hans, bäst att stapla grejerna på hög. Jag simmade runt, runt fortet.

Sen badade vi bastu och jag fick tvätta hans hår med schampo och sen skrek han hela vägen hem att han var hungrig och skulle dö.

Bortsett från det sista var det en väldigt fin timme i livet.

Inga kommentarer: