söndag, mars 12, 2017

En bilderboksvägg

Från golv till tak, över en hel vägg, frontade bilderböcker på lister. Om ni ursäktar mig lite så ska jag bara FLYTTA IN I MINA BARNS RUM OCH BO DÄR FÖR EVIGT, ser ut som en hjärtögonemoji varje gång jag går in där nu. Plus att det hittills funkar som jag tänkte: Som en godisbutik. Vi har läst nio böcker den här morgonen, and counting.

19 kommentarer:

 1. Fantastiskt! Det bästa jag sett.

  SvaraRadera
 2. Blev så nyfiken när jag läste om det igår :) Så bra det blev!! Riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 3. Anonym11:36

  Så fint! Lockar verkligen till läsning! Börjar genast fundera på en liknande!! /Marie

  SvaraRadera
 4. Otroligt otroligt fint!

  SvaraRadera
 5. Så SJUKT fint! Du är ett geni.

  SvaraRadera
 6. Så himla fint, alltså!
  Önskar jag hade så mycket väggyta på mitt jobb (skolbibbla) för då hade jag lätt krävt detta av vaktis/träslöjdsläraren.

  SvaraRadera
 7. Vilken magi att vara liten och ha detta i sitt rum!

  SvaraRadera
 8. Alltså, jag har lillkusinen till din Wall of Fame: en sketen tavellist. Nu känner jag att vi bara måste göra en kopia av ditt mästerverk.

  SvaraRadera
 9. HELVETE VILKEN BRA IDÉ OCH VAD FINT!

  SvaraRadera
 10. Sofia10:17

  Så sabla snyggt!
  Börjar genast leta efter lämpliga väggar i mitt hus.

  SvaraRadera
 11. Men så himla fint! Varifrån får man självförtroendet till att åka till brädgård och bara liksom fixa? Själv hade jag funderat och funderat tills barnen blivit för gamla eller något... Finns det någonstans där en kan få lära sig lite sånthär?
  MVH//Sämst i träslöjd

  SvaraRadera
 12. Herregud vad ni är gulliga, alla!

  Blåsmesen: Det där med självförtroendet är verkligen en issue. Jag har ångest (skämtar ej) när jag ska in på den där jävla brädgården. SÅ SVÅRT ALLT! Hur kör man in med bilen? Vart tar man vägen? Ska man fråga nån eller bara gå runt och kolla planlöst? Får man såga själv? Borde man haft med sig tumstock? Kommer nån skratta nu när jag inte vet vad den här... list-grejen heter som jag sett ut? Var betalar jag? HUR FAN GÖR MAN? Jag gillar det inte. Har vänt utan virke flera gånger. Men jag övar mig. Den här gången gick det bra! Då blir jag skitnöjd efteråt. Kanske måste skriva ett helt inlägg om detta nu. Kram!

  SvaraRadera
 13. mor Lena16:12

  Det är så himla läckert!! Och vilken golvyta det blev på köpet. Fantastiskt fint.

  SvaraRadera
 14. Karin20:04

  Vad fint! Undrar också var det fantastiska cykeltyget på andra väggen kommer ifrån? PS. Har du sett att indiska har kortärmad "Nora cashmeretröjor" nu. Såg det och tänkte på dig :)

  SvaraRadera
 15. Väldigt fint. Och så underbart inbjudande, jag vill också slänga mig på madrassen och läsa och läsa :-)

  SvaraRadera
 16. Karin! Cykeltyget har vi köpt på loppis, det är ett 80-talstyg. Och ja!!! Har sett cashmeretröjorna, blev så lycklig!!!

  SvaraRadera
 17. SÅÅÅÅ MAGISKT FIIINT!!!!

  SvaraRadera
 18. Lovisa01:31

  Ååå så fint! Och praktiskt!

  SvaraRadera
 19. Hur gjorde du listerna? Har letat bok/tavellister men alla är så djupa. De här verkar vara rätt så "grunda". Såååå fina.

  SvaraRadera